Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g110g26kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Puuroriisi22g77kcal1.3g16.7g0.4g0.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g44g61kcal8.3g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Siirappi 2.2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g372kcal24g45.4g9.2g6g
Valittu annoskoko197g186kcal12g22.7g4.6g3g
Annoskoko puolitettuna98g93kcal6g11.4g2.3g1.5g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.5g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038