Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 413g314kcal7.8g64g0.8g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11.1g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g58g43kcal2.6g7.5g0.1g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu375g540kcal60g9.4g29.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g8.3g20kcal0.5g3.5g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.3g22kcal1.1g1g1.5g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)8.3g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g2191kcal147.8g212.4g78.6g19.6g
Valittu annoskoko1960g1095kcal73.9g106.2g39.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna980g548kcal37g53.1g19.7g4.9g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774