Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 301g2186kcal3.6g1.2g244.9g0g
Sokeri 598g2426kcal0g597g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)603g759kcal66.3g1.8g54.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 80g297kcal14.9g8.8g17.4g24.4g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1120kcal33.3g228.5g3.9g11.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g121kcal0g29.8g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen13g5.1kcal0.3g1.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g13858kcal236.8g1744.4g640.8g71.6g
Valittu annoskoko1960g6929kcal118.4g872.2g320.4g35.8g
Annoskoko puolitettuna980g3465kcal59.2g436.1g160.2g17.9g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249