Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g80g88kcal4g16.8g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Ruohosipuli 160g36kcal2.2g2.7g1g3.8g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g80g720kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g4419kcal286.2g118.6g302.6g21.6g
Valittu annoskoko1960g2209kcal143.1g59.3g151.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna980g1105kcal71.6g29.7g75.7g5.4g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850