Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 560g4062kcal6.7g2.2g455.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 770g1068kcal96.2g2.3g75.5g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g560g2682kcal39.2g291.2g151.2g0g
Hermesetas-jauhe28g81kcal0.3g15.7g0g11.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen42g151kcal21g15.1g0.4g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g16089kcal326.8g653g1364.8g34.2g
Valittu annoskoko1960g8045kcal163.4g326.5g682.4g17.1g
Annoskoko puolitettuna980g4022kcal81.7g163.3g341.2g8.6g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038