Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g669g562kcal7.4g122.5g2.7g12g
Canderel makeutusjauhe279g1071kcal8.1g259.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 153g219kcal19.2g0.5g15.7g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 8.4g59kcal0g0g6.7g0g
Margariini, flora kevyt 40 139g524kcal0.3g7.4g55.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.8g0g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g139g98kcal2.8g4.6g7.2g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 544g1865kcal55.4g380.6g6.5g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g8957kcal187.8g1588.6g189.2g63.8g
Valittu annoskoko1960g4478kcal93.9g794.3g94.6g31.9g
Annoskoko puolitettuna980g2239kcal47g397.2g47.3g16g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917