Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 629g2158kcal64.1g440.2g7.5g22g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.4g10.4g0g0.1g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 829g221kcal27.4g25.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 332g416kcal36.5g0.9g29.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl124g1120kcal0g0g124.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g8017kcal258.8g976.4g323.6g44.2g
Valittu annoskoko1960g4008kcal129.4g488.2g161.8g22.1g
Annoskoko puolitettuna980g2004kcal64.7g244.1g80.9g11.1g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589