Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen875g289kcal28.9g42.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 406g1394kcal41.4g284.4g4.9g14.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6.3g19kcal0.7g3.8g0.4g1.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Mustikka metsä- 375g165kcal1.9g24g2.2g12.4g
Hermesetas -neste13g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu63g38kcal0.6g2.8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g4470kcal199.2g734.2g62.2g56.8g
Valittu annoskoko1960g2235kcal99.6g367.1g31.1g28.4g
Annoskoko puolitettuna980g1117kcal49.8g183.6g15.6g14.2g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321