Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton1120g1198kcal258.7g0g16.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)560g840kcal89.6g22.4g44.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)84g605kcal0g0g67.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g123g473kcal29.6g0g40.7g0g
Maustepippuri, annos 1g14g0.4kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 59g13kcal0.8g1g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g6260kcal757.4g46.8g340g2.8g
Valittu annoskoko1960g3130kcal378.7g23.4g170g1.4g
Annoskoko puolitettuna980g1565kcal189.4g11.7g85g0.7g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153