Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 281g2036kcal3.3g1.1g228.2g0g
Sokeri 382g1549kcal0g381.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 370g528kcal46.3g1.1g38g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g404g1374kcal10.1g335.4g2g8.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g11g1.1kcal0.2g0g0g9.5g
Leivinjauhe 23g39kcal1.2g8.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 23g6kcal0.7g0.7g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g449g1392kcal26.5g67.4g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g13995kcal176.6g1626.6g761g35.4g
Valittu annoskoko1960g6998kcal88.3g813.3g380.5g17.7g
Annoskoko puolitettuna980g3499kcal44.2g406.7g190.3g8.9g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047