Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 927g550kcal90.9g27.8g3.7g0g
Sokeri 158g639kcal0g157.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai241g843kcal28.9g171.1g5.1g7.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g74kcal0g18.3g0g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 612g872kcal76.4g1.8g62.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g5957kcal392.4g752.8g143g14.4g
Valittu annoskoko1960g2979kcal196.2g376.4g71.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna980g1489kcal98.1g188.2g35.8g3.6g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104