Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g50g174kcal0g1.5g18.9g0g
Becel juokseva, annos 10g116g767kcal0g0g86g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g498g2218kcal35.4g338.3g98.2g17.4g
Vispikerma Flora 20%415g914kcal12.5g20.8g83.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)332g186kcal28.2g16.6g0.7g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g216g1207kcal18.1g118.8g73.4g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g125g679kcal6.2g73.5g39.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 141g573kcal0g141g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g66kcal0g16.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini25g87kcal21.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g13753kcal243.6g1454.6g800.4g34.8g
Valittu annoskoko1960g6877kcal121.8g727.3g400.2g17.4g
Annoskoko puolitettuna980g3438kcal60.9g363.7g200.1g8.7g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963