Kukkakaali-purjokeitto

Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.

Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret.

Freesaa hienonnettu purjo tilkassa öljyä.

Lisää kukkakaalit kattilaan.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä noin 15 minuuttia.

Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.

Mausta rakuunalla ja timjamilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Tikruliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3263g785kcal59.1g71.8g9.8g75g
Purjosipuli 693g159kcal12.5g16.6g1.4g14.6g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g41g336kcal0g0g37.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5098g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 90g273kcal8.5g12.1g21.1g1.4g
Viola tuorejuusto yrtti (Valio), annos 200g816g1387kcal62.8g42.4g106g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5879kcal285.8g285.8g351.4g227.6g
Valittu annoskoko10000g2940kcal142.9g142.9g175.7g113.8g
Annoskoko puolitettuna5000g1470kcal71.5g71.5g87.9g56.9g
Arvot/100g100g29kcal1.4g1.4g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301939