Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal94.9g0g50g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g525g289kcal7.9g34.1g13.1g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g250g425kcal6.2g15g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3930g3361kcal225.6g153g203.8g21.6g
Valittu annoskoko1965g1680kcal112.8g76.5g101.9g10.8g
Annoskoko puolitettuna983g840kcal56.4g38.3g51g5.4g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348