Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 140g40kcal1.4g6.4g0.4g2.5g
Lapinliha,poronkäristys 750g375g518kcal78.8g3.8g22.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow200g160kcal8.4g26g1.8g6.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g250g625kcal47.5g0.1g55g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3930g2686kcal272.2g72.6g159.4g17.4g
Valittu annoskoko1965g1343kcal136.1g36.3g79.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna983g672kcal68.1g18.2g39.9g4.4g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710