Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo300g2130kcal0.9g0.6g240g0g
Sokeri 300g1218kcal0g299.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 500g1716kcal51g350g6g17.5g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 400g348kcal4.2g73.2g1.6g7.2g
Taloussuklaa, Fazer200g1030kcal7.8g112g60g10.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3932g13785kcal183.8g1739.4g660.2g70.8g
Valittu annoskoko1966g6893kcal91.9g869.7g330.1g35.4g
Annoskoko puolitettuna983g3446kcal46g434.9g165.1g17.7g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328