Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana600g1032kcal107.4g3g66g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g113g135kcal30.4g21.4g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Lanttu 225g65kcal2.3g10.4g0.7g4.1g
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7.1g58.1g0.8g3.8g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g188g206kcal5.6g6g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3933g3657kcal313.4g236.4g175.6g31.8g
Valittu annoskoko1966g1829kcal156.7g118.2g87.8g15.9g
Annoskoko puolitettuna983g914kcal78.4g59.1g43.9g8g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142