Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo1526g10834kcal4.6g3.1g1220.8g0g
Sokeri 1526g6194kcal0g1524.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2543g8726kcal259.2g1780.3g30.5g89g
Kananmuna kuoreton 1119g1596kcal139.9g3.4g114.7g0g
Leivinjauhe 51g89kcal2.6g19.2g0g0.3g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 2035g1770kcal21.6g372.3g8.1g36.6g
Taloussuklaa, Fazer1017g5239kcal39.7g569.7g305.2g53.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g153g610kcal0g151.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g70120kcal935.2g8847g3358.6g359.6g
Valittu annoskoko10000g35060kcal467.6g4423.5g1679.3g179.8g
Annoskoko puolitettuna5000g17530kcal233.8g2211.8g839.7g89.9g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328