Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g263g1760kcal0g0g210.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu238g300kcal26.2g0.7g21.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 569g1952kcal58g398.3g6.8g19.9g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g64kcal0.6g13.9g0.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g630g529kcal6.9g115.3g2.5g11.3g
Sokeri 223g906kcal0g223g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3934g11084kcal185.2g1515.6g482.8g62.6g
Valittu annoskoko1967g5542kcal92.6g757.8g241.4g31.3g
Annoskoko puolitettuna984g2771kcal46.3g378.9g120.7g15.7g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406