Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g96g374kcal0.2g93.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g240g229kcal2.6g43.7g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g192g1728kcal0g0g192g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g5441kcal43g411.8g389.8g49g
Valittu annoskoko1968g2721kcal21.5g205.9g194.9g24.5g
Annoskoko puolitettuna984g1360kcal10.8g103g97.5g12.3g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116234