Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g84kcal6.3g13.1g0.5g1.6g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g80g88kcal4g16.9g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%402g643kcal10.8g10.8g60.2g0g
Ruohosipuli 161g36kcal2.2g2.7g1g3.9g
Katkarapu 803g549kcal116g0g8.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g80g723kcal0g0g80.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g4437kcal287.2g119g303.6g22g
Valittu annoskoko1968g2218kcal143.6g59.5g151.8g11g
Annoskoko puolitettuna984g1109kcal71.8g29.8g75.9g5.5g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850