Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 523g2774kcal1.6g2.6g313.6g0g
Sokeri 508g2061kcal0g507.2g0g0g
Kananmuna kuoreton508g726kcal60.9g0g50.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 209g700kcal0.1g170.6g0.1g2.9g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g149g926kcal32.1g18.4g82.6g10.8g
Sokeri 72g291kcal0g71.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g14954kcal189.4g1540.8g894.2g27.4g
Valittu annoskoko1968g7477kcal94.7g770.4g447.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna984g3739kcal47.4g385.2g223.6g6.9g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563