Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Sokeri 226g918kcal0g225.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 133g46kcal4.1g6.6g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml133g44kcal4.4g6.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g133g971kcal1.3g1.3g106.4g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 346g1186kcal35.2g242g4.1g12.1g
Mustikka metsä- 332g146kcal1.7g21.3g2g11g
Raparperi 239g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Voi, 1 tl, 5 g67g485kcal0.7g0.7g53.2g0g
Sokeri 113g459kcal0g112.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g297kcal8.8g60.5g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g9728kcal153.8g1392.4g364g59.2g
Valittu annoskoko1968g4864kcal76.9g696.2g182g29.6g
Annoskoko puolitettuna984g2432kcal38.5g348.1g91g14.8g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678