Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g199g1456kcal2g2g159.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g299g1017kcal6g9g107.7g0g
Kookoshiutale 70g461kcal5.7g4.5g45g11.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1117g431kcal1.8g91.1g1g16.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g199g1216kcal37.9g10g109.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 80g538kcal21.4g5.5g46.3g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g10266kcal149.8g250.6g938.6g75.8g
Valittu annoskoko1968g5133kcal74.9g125.3g469.3g37.9g
Annoskoko puolitettuna984g2567kcal37.5g62.7g234.7g19g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976