Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)762g1060kcal84.6g3g79.2g0g
Sokeri 270g1095kcal0g269.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl95g857kcal0g0g95.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 206g708kcal21g144.4g2.5g7.2g
Leivinjauhe 19g34kcal1g7.2g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g19g74kcal0g18.7g0g0g
Raparperi 317g107kcal2.2g17.5g0.3g4.4g
Mansikka 216g100kcal1.1g18.1g0.4g4.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g64g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g8070kcal219.8g956.8g355.2g31.6g
Valittu annoskoko1968g4035kcal109.9g478.4g177.6g15.8g
Annoskoko puolitettuna984g2017kcal55g239.2g88.8g7.9g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692