Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali68g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 60g137kcal11.4g0g10.2g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g320kcal25.2g8g20.6g4g
Valittu annoskoko197g160kcal12.6g4g10.3g2g
Annoskoko puolitettuna99g80kcal6.3g2g5.2g1g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704