Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%30g51kcal6g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 75g21kcal0.9g3g0.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g163kcal14.4g8.2g7g3.8g
Valittu annoskoko197g81kcal7.2g4.1g3.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna99g41kcal3.6g2.1g1.8g1g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648