Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.6g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)56g17kcal0.6g3.4g0.1g0.6g
Spagetti, Barilla25g87kcal3g17.9g0.4g0.7g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattisalsa 3.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g470kcal24.4g48.4g20g4.4g
Valittu annoskoko197g235kcal12.2g24.2g10g2.2g
Annoskoko puolitettuna99g118kcal6.1g12.1g5g1.1g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.3g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704