Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g30g180kcal6.3g2g16.2g0g
Kookoshiutale 10g66kcal0.8g0.6g6.5g1.6g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)38g270kcal0g0g30g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g25g15kcal2.3g1.3g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)25g31kcal0.8g0.9g2.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g7.5g29kcal0.1g7g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Raparperi 45g15kcal0.3g2.5g0g0.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.2g4.1kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g1267kcal25.8g30.8g114.2g4.6g
Valittu annoskoko197g633kcal12.9g15.4g57.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna99g317kcal6.5g7.7g28.6g1.2g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904