Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g25g23kcal1.2g4.1g0.2g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g25g23kcal1.5g3.8g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow25g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g209kcal16g22.6g6g0.2g
Valittu annoskoko197g105kcal8g11.3g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna99g52kcal4g5.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.7g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151