Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g104kcal0.1g0.1g11.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.3g0.6g1.8g
Sokeri 45g184kcal0g45.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.5kcal0.1g1.4g0.1g0g
Neilikka, annos 4g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 27g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen53g18kcal1.8g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g1015kcal15g178.2g24.4g5g
Valittu annoskoko198g508kcal7.5g89.1g12.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna99g254kcal3.8g44.6g6.1g1.3g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.1g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154