Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 14g45kcal1.5g8.4g0.3g1.4g
Vehnäjauho, sunnuntai41g143kcal4.9g29g0.9g1.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)25g93kcal3.5g13.8g2g2.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g60g51kcal0.7g11g0.2g1.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g25g186kcal0g0g20.6g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g1219kcal21.4g169.2g48g13g
Valittu annoskoko198g610kcal10.7g84.6g24g6.5g
Annoskoko puolitettuna99g305kcal5.4g42.3g12g3.3g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099