Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Punajuuri 100g38kcal1g6.9g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g174kcal3.6g24.4g5.8g9.2g
Valittu annoskoko198g87kcal1.8g12.2g2.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna99g44kcal0.9g6.1g1.5g2.3g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937