BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g62g62kcal1.8g8.6g2.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha66g109kcal12.5g0g6.6g0g
Rypsiöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g605kcal31g21.2g44.4g1.6g
Valittu annoskoko198g303kcal15.5g10.6g22.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna99g151kcal7.8g5.3g11.1g0.4g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537