Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g73g44kcal1.1g9.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Naudanpaisti 58g65kcal12.6g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g275kcal28.4g21.4g8g2g
Valittu annoskoko198g138kcal14.2g10.7g4g1g
Annoskoko puolitettuna99g69kcal7.1g5.4g2g0.5g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393