Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 74g269kcal6g58.7g0.4g1.3g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)40g53kcal4g1.2g3.6g0.2g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]40g49kcal4.9g0.8g2.8g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow40g40kcal2.8g1.2g2.8g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g821kcal35.4g123.8g19.2g3g
Valittu annoskoko198g411kcal17.7g61.9g9.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna99g205kcal8.9g31g4.8g0.8g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689