Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g44g74kcal8.7g0g4.4g0g
Kesäkurpitsa77g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 22g61kcal0.4g0.7g6.1g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g11g33kcal2.8g0.2g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.4kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g384kcal24.8g8.8g27.4g2.2g
Valittu annoskoko198g192kcal12.4g4.4g13.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna99g96kcal6.2g2.2g6.9g0.6g
Arvot/100g100g97kcal6.3g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186