Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty124g173kcal6.4g34.6g0.8g4.2g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g21g19kcal0.2g3.9g0.2g0g
Paprikasalaatti, Pirkka21g6kcal0.2g1.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 14g27kcal3.9g0g1.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g19g15kcal0.5g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g479kcal22.4g81g6.8g8.4g
Valittu annoskoko198g240kcal11.2g40.5g3.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna99g120kcal5.6g20.3g1.7g2.1g
Arvot/100g100g121kcal5.7g20.5g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340