Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona109g74kcal13.3g4.3g0.2g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)55g104kcal2.5g8.8g6.6g0g
Karpalo, pakaste22g4.8kcal0.1g0.8g0.2g0.7g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g11g47kcal8.3g0.4g1.2g0g
Liivate 1.1g3.8kcal0.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g468kcal50.2g28.6g16.4g1.4g
Valittu annoskoko198g234kcal25.1g14.3g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna99g117kcal12.6g7.2g4.1g0.4g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567