J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g501g826kcal100.1g0g50.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )376g1314kcal67.6g221.5g14.6g22.5g
Kananmuna kuorineen punnittu138g174kcal15.1g0.4g12.4g0g
Milbona Maito rasvaton751g248kcal24.8g36.8g0g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g50g230kcal0.3g0.3g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3940g5733kcal424.6g541g206g50.4g
Valittu annoskoko1970g2867kcal212.3g270.5g103g25.2g
Annoskoko puolitettuna985g1433kcal106.2g135.3g51.5g12.6g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750