Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 482g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g657g1117kcal131.4g0g65.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 263g463kcal4.9g8.1g44.7g0g
Emmental juustoraaste valio131g512kcal38.1g0g39.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)438g175kcal4.8g31.5g2.2g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3941g4708kcal363.8g103.2g307.8g19g
Valittu annoskoko1971g2354kcal181.9g51.6g153.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna985g1177kcal91g25.8g77g4.8g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768