Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen899g1169kcal152.8g18g73.7g0.9g
Auringonkukkaöljy (100g)23g199kcal0g0g22.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK405g647kcal85g1.2g364.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)337g287kcal3.4g11.8g23.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g308g185kcal1.2g46.2g0.3g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3942g4972kcal484.8g154.4g968.4g10.4g
Valittu annoskoko1971g2486kcal242.4g77.2g484.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna986g1243kcal121.2g38.6g242.1g2.6g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672