Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 450g893kcal132g0g40.4g0g
Siankylki, raaka112g361kcal16.6g0g33.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 562g428kcal10.6g87.1g1.1g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Palsternakka 169g107kcal0.8g19.9g0.7g7.6g
Paprika keltainen 191g58kcal1.8g9.7g0.4g3.8g
Paprika vihreä 191g41kcal1.8g4.8g0.6g3.6g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi37g104kcal3.3g2.6g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3942g4125kcal338.6g276.4g170.8g52.4g
Valittu annoskoko1971g2063kcal169.3g138.2g85.4g26.2g
Annoskoko puolitettuna986g1031kcal84.7g69.1g42.7g13.1g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933