Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 674g259kcal6.7g46.5g1.3g16.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g281g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Inkivääri, tuore, silputtu34g27kcal0.6g6g0.3g0.7g
Piparjuuriraaste Felix11g31kcal0.4g1.7g2.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g34g6.7kcal0g2.2g0g0g
Oliiviöljy 61g536kcal0g0g60.6g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Vesi674g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 34g93kcal0.7g1g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3942g2245kcal30.2g162.2g156.4g50.8g
Valittu annoskoko1971g1122kcal15.1g81.1g78.2g25.4g
Annoskoko puolitettuna986g561kcal7.6g40.6g39.1g12.7g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284