Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli3731g6343kcal485.1g93.3g447.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2090g878kcal204.8g8.4g2.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g597g382kcal20.9g1.2g149.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g746g5448kcal7.5g7.5g597g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g1493g6209kcal1223.9g104.5g89.6g14.9g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore299g75kcal0g26.9g0g0.3g
Suola, annos 3g75g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 75g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)896g3134kcal125.4g501.5g60g98.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44937kcal4135.2g1486.6g2691.6g227.4g
Valittu annoskoko10000g22469kcal2067.6g743.3g1345.8g113.7g
Annoskoko puolitettuna5000g11234kcal1033.8g371.7g672.9g56.9g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915