Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 877g618kcal2.7g1.8g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g701g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 63g26kcal0.4g1.4g0.7g1.8g
Appelsiini, kuorittu 333g157kcal1.9g29.6g1g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g1602kcal10g65.6g3.4g17.6g
Valittu annoskoko1974g801kcal5g32.8g1.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna987g401kcal2.5g16.4g0.9g4.4g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076