Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)818g908kcal100.6g15.5g48.2g6.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 409g310kcal7.6g63g0.8g4.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 164g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Lanttu 234g67kcal2.3g10.7g0.7g4.2g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g2741kcal226g208g100.4g42g
Valittu annoskoko1974g1371kcal113g104g50.2g21g
Annoskoko puolitettuna987g685kcal56.5g52g25.1g10.5g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201