Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)70g154kcal9.2g0.4g13g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]491g540kcal72.2g4.9g24.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g351g119kcal0.7g24.9g1.1g6.3g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )210g105kcal1.3g25.3g0.4g1.5g
Oltermanni, perinteinen140g505kcal35.1g0g40.7g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 140g104kcal1.1g21.7g0.6g1.5g
Makaroni, pasta 309g1010kcal31.5g204.9g3.4g10.3g
Rypsiöljy 225g1985kcal0g0g224.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g9320kcal302.2g631.4g616.6g39.2g
Valittu annoskoko1974g4660kcal151.1g315.7g308.3g19.6g
Annoskoko puolitettuna987g2330kcal75.6g157.9g154.2g9.8g
Arvot/100g100g236kcal7.7g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76607