Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 117g265kcal5.9g20.5g16.4g6.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 117g231kcal1.6g2.1g23.3g5.1g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g26g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 770g2642kcal78.5g539g9.2g26.9g
Kauralese 117g420kcal21g53.2g9g20.4g
Vehnälese 47g107kcal6.2g7.2g2.1g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g8383kcal226.4g1300g213.4g153.4g
Valittu annoskoko1974g4191kcal113.2g650g106.7g76.7g
Annoskoko puolitettuna987g2096kcal56.6g325g53.4g38.4g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369