Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5405g1141kcal64.9g183.8g10.8g113.5g
Hirvenjauheliha oma saalis2905g3254kcal639.2g0g87.2g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g946g2649kcal170.3g4.7g217.6g0g
Sipuli, paistettu 676g684kcal8.7g32.8g55.4g11.6g
Voi 68g490kcal0.8g0.3g54.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16434kcal1767.8g443.2g851.8g250.2g
Valittu annoskoko10000g8217kcal883.9g221.6g425.9g125.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4109kcal442g110.8g213g62.6g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508